Stap in een nieuwe realiteit – Doe mee met onze VR Fun Sessie! (+ bordspellenavond)

Beste Rockstars,

Ben je klaar om een sprong in de toekomst van technologie te wagen? Wij nodigen je uit voor een exclusieve VR Fun Sessie waarbij je de kans krijgt om de virtuele realiteit zelf te ervaren! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nieuwsgierig naar je eerste VR-ervaring, we hebben iets voor iedereen.

Wat kun je verwachten?
We hebben een selectie van VR-spellen klaarstaan die variëren van ontspannende mini-golfbanen tot epische avonturen in nieuwe werelden. Hier is wat we gepland hebben:

Voor beginners:
Beat Saber: Voel de beat terwijl je blokken hakt op het ritme van de muziek.
Angry Birds VR: Help de boze vogels hun eieren terug te krijgen van de stoute varkens.
Walk About Mini Golf: Ervaar mini-golf op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.
Elven Assassin: Verdedig je elfenstad door indringers af te weren met je boogschietkunsten.

Voor meer gevorderde VR avonturiers:
Asgard’s Wrath 2: Beleef een episch single player RPG-avontuur in een mythologische wereld.
Assassin’s Creed Nexus: Kruip in de huid van een assassin in de VR-wereld van Assassin’s Creed.
Genotype: Neem het op tegen vijanden in deze uitdagende shooter.

En eventueel zijn er nog veel meer opties!

Naast het VR-avontuur zullen we ook bordspellen meenemen, zodat er ook in onze eigen wereld genoten kan worden van een spelletje.

Details:
Datum:  11 juli 2024
Tijd:  17:00 – 21:00
Locatie: Brouwerij de Snor te Velp

We zullen twee Quest 3-headsets en één Pico 4-headset gebruiken, dus er is genoeg technologie om rond te gaan. Trek comfortabele kleding aan en bereid je voor om in een andere wereld te stappen!

Bevestig je aanwezigheid door je nu aan te melden, zodat we alles in orde kunnen maken voor een onvergetelijke ervaring.

Tot dan!

Motortour

motor

Phantasialand!

Vanuit chapter Utrecht is het initiatief ontstaan om een dagje naar Phantasialand te gaan, alleen willen we dit breder trekken dan alleen ons chapter. Dit willen we doen op een doordeweekse dag vanwege de drukte in het park.

Uiteraard gaan we zoveel mogelijk carpoolen, want dat is super gezellig én beter voor het milieu.

De kosten:
Bestel je ticket 3 maanden van te voren –> €29,- per ticket
Bestel je ticket 2 maanden van te voren –> €36,- per ticket
Bestel je ticket 1 maand van te voren –> €41,- per ticket
Bestel je ticket in de laatste weken –> €57,- per ticket

Bestellen kan via https://shop.phantasialand.de/nl/producten/themapark-tickets

Wij hebben er zin in!

Prison Escape Utrecht!

Wie gaat met ons mee? De bekende Prison Escape heeft tegenwoordig óók een locatie in Utrecht!

Over de beleving
De officiële Prison Escape Shows zijn drie uur durende belevingen waarin jij de hoofdrol speelt. 25 acteurs zullen voor je klaar staan om dit helemaal tot leven te laten komen. Het is een totaalervaring zoals je die nog nooit hebt beleefd.

Prison Escape Utrecht speelt zich af in het Pieter Baan Centrum en dit iconische gebouw heeft zoveel geschiedenis wat legio inspiratie heeft opgeleverd voor de levensechte personages en spannende verhaallijnen die je gaat tegenkomen.

Dit event is op eigen kosten (€79,99 + €0,99 servicekosten). LET OP ALS JE JE TICKET GAAT BESTELLEN: We doen het tijdslot van 19:00-22:00.
Iedereen die mee wil is welkom. Wees wel op tijd met het bestellen van je ticket, want ze zijn ruim van te voren uitverkocht!

Wij hebben er zin in!

Cheers to the weekend: PUIK plan!

Beste Chaptergenoten,
Wij hebben een PUIK plan bedacht!
Regelmatig nuttigen we een vrijmibo in Klarenbeek, laten we dat eens een keer elders doen! Het lijkt ons leuk om het Paasweekend in te luiden met een bierproeverij, op donderdag 28 maart. De vrijmibo wordt dus een domibo, vanwege goede Vrijdag.
Het is natuurlijk niet verantwoord om te drinken en daarna in de auto te stappen, dus we willen de mensen die zich aanmelden als BOB graag belonen. Wil jij voor jouw stad een aantal collega’s meenemen? Dan geniet de je hele middag van gratis alcoholvrije drankjes 🥳
Het idee is om rond 18h af te spreken bij brouwerij PUIK in Apeldoorn (chapterleads zijn vanaf 17h aanwezig). Team Rockstars trakteert op het eerste bierproef plankje ( 3 kleine biertjes naar keuze).

Meld je snel aan voor deze gezellige borrel. Let wel, de rest van de genuttigde drankjes en eten dienen we gezamenlijk af te rekenen. Waarschijnlijk dan met Tikkies.

Wil je bobben? App dan even in de Jibber Jabber groep, dan kunnen we onderling afspraken maken.

Team Rockstars goes Dune2

29 februari is Dune 2 gereleased, hier moeten we uiteraard als Team Rockstars bij zijn!

Donderdag 28 maart gaan we met z’n allen naar Kinepolis in Den Bosch.

Om 18 uur gaan we pizza’s eten op het hoofdkantoor en om 19 uur lopen we richting Kinepolis in Den Bosch. De film begint om 20 uur.

De kosten van zowel de pizza’s alsook de bioscoopfilm zijn voor rekening van Team Rockstars. Dit is namelijk een film die je gezien moet hebben!

Social Ride Team Rockstars IT

Beste wielertoeristen, knechten, klimgeiten en sprintkanonnen,

Het moment waar jullie op hebben zitten wachten is daar: de Team Rockstars “social ride” is in de maak! De uitgelegen kans om die afgetrainde kuiten en gesoigneerde outfits te laten zien en tegelijkertijd je (wieler)collega’s beter te leren kennen!

Wie, wat, waar? Zaterdag 6 april om half 10 ‘s ochtends verzamelen we bij de Proloog in Amerongen! Hier kun je je omkleden, waarna we beginnen met koffie & gebak. Om 10 uur stappen we de fiets op en zullen we een prachtige rit door de omgeving maken.

Insteek is dat iedereen aan de tocht deel kan nemen, wat betekent dat we een route van ongeveer 80km uitzetten, gemiddelde snelheid rond de 28 km/h aanhouden en samen uit, samen thuis zijn. Benieuwd naar de route? Deze vind je hier. Zet ‘m vooraf in je Garmin/ Wahoo voor het gemak!

Halverwege de route zullen we een lunchpauze bij Moeke in Rhenen houden, deze is op eigen kosten.

Ben je hier nou graag bij? Meld je dan aan via deze pagina! +1’s zijn welkom.

Vragen? Vragen! 🚴

 

Chaptermeeting Q1 | Deventer’22

Hi Chapter Deventer ’22!

Donderdag 7 maart hebben we weer een chaptermeeting! Dit keer weer op een plek waar de wat ervaren Rockstars eerder hebben gewerkt en geborreld. Dit was voorheen het thuishonk van Chapter East, maar nu gaan wij deze plek eens inzepen.

Vanaf 17.30 uur inloop bij SOAP in Apeldoorn, start presentatie om 18:00!

Het oude en vertrouwde concept blijft; eerst de info over TRS en ons Chapter in een presentatie en daarna iets gezelligs onder het genot een drankje. (We houden natuurlijk rekening met de vegetariërs onder ons).

Heb je nog leuke input? Dan is dat uiteraard altijd welkom. We verwachten rond 21.30 uur klaar te zijn maar wil je langer blijven dan vinden wij dat uiteraard alleen maar heel gezellig!

Groet,
Jeroen, Dennis, Roel, Leoni en Edwin.

Pokertoernooi

Lieve (bluf)pokeraars,

We houden binnenkort een pokertoernooi op kantoor in Amsterdam! 

Je hoeft geen pro te zijn, we spelen voor de lol met pokerchips en niet om geld. Wel is er iets leuks voor de winnaar en de runner-up. We spelen Texas Holdem no limit. Kijk dit filmpje voor een introductie in poker:  https://www.youtube.com/watch?v=pSRGErzzIo4
We printen ook wat papiertjes met de rangorde van handen om tijdens het spelen op te spieken.

Programma:

17:30 – Pizza eten (laat even weten als je vegan of zoiets wilt)

18:15 – Begin pokertoernooi

21:00 (uiterlijk) – Einde toernooi / prijsuitreiking

Rockstars verzorgt het eten en drinken tijdens deze avond.

Dress code: Jezelf / Je mooiste casino-outfit / Een combinatie van die twee.

Tot dan! Wij hebben er zin in!

Special Workdays @ Mr.Green Klarenbeek

Beste Toppers,

Groot nieuws! We hebben het voor elkaar om 1 keer per kwartaal, op een andere dag dan vrijdag, gezamenlijk te kunnen werken in de meest chique boutique office van Klarenbeek.

Maar wees gerust, de vrijdagen blijven gewoon bestaan. Deze extra mogelijkheid geeft nu iedereen de kans om hier te werken, zelfs als je andere verplichtingen hebt op vrijdag. Ieder kwartaal willen we ook van dag wisselen.

Onze allereerste bijeenkomst staat gepland op donderdag 29 februari. Vanaf 7:30 uur zijn jullie van harte welkom in de Pentagon ruimte*. Neem plaats achter een van de grote curved monitoren en maak gebruik van alle voorzieningen die Mr.Green heeft. Werk aan je eigen project en pak koffie/thee wanneer je wil. De lunch, fris en sweets zijn ook gratis – zolang je het maar even opschrijft. Maak het vooral gezellig en have a break met elkaar.

Na de lunch hebben we een speciale traktatie voor jullie in petto. Ron Veen, onze exclusieve gast, zal een boeiende Tech Talk verzorgen die ook online te volgen is (onderwerp volgt). En alsof dat nog niet genoeg is, zal hij na vier uur, tijdens onze gezellige borrel, zijn boek aan ons presenteren.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig werken op een andere dag dan vrijdag. Voor de leden van Mr.Green is aanschuiven geen probleem. Ben je geen lid? Geen zorgen, wij regelen een dagpas voor je.

Mis deze unieke kans niet om samen te werken in stijl. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dagen!

*- Bij een overweldigende inschrijving zullen we andere ruimtes erbij boeken.