Friday is when the Magic happens

Of het nu in een ver ver verleden was tijdens de pauze op de middelbare school, of afgelopen vrijdag in je favoriete gamestore; veel van ons hebben zich ooit wel eens aan Magic the Gathering gewaagd. Voor wie het spel nog niet kent; Magic the Gathering is een kaartspel waarbij je het opneemt tegen één of meerdere tegenspelers. Het doel is om door krachtige (en vooruit, ook minder krachtige ;)) kaarten te spelen, je tegenspeler uit te schakelen en daarmee eeuwige roem (en de daar bij horende bragging rights) te claimen. Los van het spelelement staat een ‘avondje Magic’ ook garant voor een hele hoop gezelligheid!

Op vrijdag 28 april a.s. organiseert chapter Tilburg ’19 een ‘avondje Magic’ (Waarbij overigens ook +1’s en andere chapters van harte welkom zijn!). Nog nooit Magic gespeeld? Geen probleem! Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een introductie met speluitleg en begeleiding om je op gang te helpen!* Voor meer gevorderde spelers wordt een boosterdraft georganiseerd (Let op: met een prijzenpot ;)). Het avondje Magic vindt plaats bij 4 your games in Dordrecht.

Wanneer
vrijdag 28 april om 19:00

Waar
4 Your games Dordrecht
Voorstraat 410,
3311 CX Dordrecht

Pro tip: Parkeer je auto gratis (1e 24 uur) op parkeerterrein Weeskinderendijk. Iets dichterbij kan ook (spuihaven) maar dat is wel betaald  (vast avond tarief van een paar euro)

No car, no problem; ook met de trein is de locatie goed te bereiken!

Kosten deelname
Boosterdraft: €16,50 incl. 1 consumptie
Introductiespel: €12,00 incl. 1 consumptie*

Er wordt geen alcohol geschonken

* Het aantal plekken voor speluitleg en begeleiding is beperkt. Wil je speluitleg? Laat het even weten via willem.deklerk@teamrockstars.nl dan zorgen wij dat er een plek voor je wordt gereserveerd!

 

Bordspellenavond @ HQ | Den Bosch ’15

Na een succesvolle avond in februari staat er weer een nieuwe bordspellen avond op de planning, namelijk vrijdag 14 april! De tafels zullen klaar staan, het drinken koud en eten zal geregeld worden. We starten rond 17:00 met de inloop en wat te eten, om daarna de dobbelstenen te laten rollen en de kaarten te delen.

Er zullen genoeg spellen aanwezig zijn om te spelen, maar neem ook vooral dat ene spel mee dat je graag wil spelen.

Dit programma duurt tot je verloren hebt, het zat bent of tot de beveiliging je wegstuurt (dat zal ongeveer 00:00 uur zijn).

Goed om te weten; Het eten zal op eigen kosten zijn en mocht je iemand mee willen nemen, dan kan dat zeker.

Kortom, zie jij een gezellige avond met je collega’s via een potje Dixit, Ticket to ride of Levensweg wel zitten? Meld je vooral aan!

Chapter Den Haag & Rotterdam Padel

Hi Vriendjes en vriendinnetjes van de mooiste chapters,

Het is tijd om te genieten van het mooie weer en onze spieren te laten werken! We organiseren een 2 uur durende padel-sessie bij Dekker Warmond op 6 april van 18:00 tot 20:00 uur.

Padel is een fantastische manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd plezier te hebben met vrienden. Het is gemakkelijk te leren en geschikt voor alle niveaus, dus iedereen kan meedoen.

De kosten bedragen €35 per baan per uur. Als je geen eigen racket hebt, kun je er een huren voor €3,50. We zullen de definitieve reservering een week van tevoren maken, dus zorg ervoor de je op tijd inschrijft om teleurstelling te voorkomen. De totale kosten zullen afhangen van het aantal aanmeldingen en benodigde banen. 

Laten we samen een geweldige tijd beleven op het padelveld! Schrijf je nu in en we zien je graag op 6 april om 18:00 uur bij Dekker Warmond.

Sportieve groetjes van de Chapter Leads en Amber

@Work Day Chapter Den-Haag (@Nomadz)

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op vrijdag 24 maart organiseert Chapter Den-Haag de eerste @Work Day bij Nomadz in Den-Haag!  Hier kun je lekker werken, onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

De @Work Day is inclusief koffie, thee, limonade, printen, wifi, skyline view en de gezelligheid van samen werken. Er is de mogelijkheid een extra monitor te lenen op locatie, deze voorraad is echter niet eindeloos. Verder zijn er ook wat belhokjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– Nomadz bevindt zich in Bink 36 in Den Haag (Binckhorstlaan 36, C3-48, 2516 BE Den Haag)
– 15 minuten loopafstand van Den haag CS en HS. De tram zit op 5 min. lopen en met een paar minuten rijden zit je op de snelweg.
– Parkeren is de eerste twee uur gratis en daarna normaliter 4 euro per uur. Maar we hebben uitrijkaarten kunnen regelen van 12 euro voor een hele dag en 4 euro voor 5 uren. Deze kosten zijn helaas wel voor eigen rekening.

We zien jullie graag de 24e bij Nomadz!

Zaalvoetbal klassieker – West vs North

zaalvoetbal

Beste sportieve Rockstars!

Daar is hij dan eindelijk . De wedstrijd tussen Chapter ‘West’ en Chapter ‘North’.

Graag nodig ik jullie uit voor een zaalvoetbal toernooitje. Woensdag 19 april gaan we van 19.00 tot 21.00 lekker hard knallen. We verzamelen rond 18:45 om dan vervolgens de zaal in te gaan. Iedereen is welkom! Ongeacht fysieke toestand/conditie, leeftijd of voetbalervaring. Twijfel dus niet om je in te schrijven. We hebben minstens 2 teams nodig, want spelen zonder tegenstander blijkt toch wat saai. Dus meld je aan! 🤘

Val je niet binnen deze chapters, maar zijn er wel een hoop voetbal fans in jouw chapter? Twijfel dan niet om even contact op te nemen. Wie weet kunnen we een Battle of the Chapters regelen.

Rockstars go Prison Escape

Heb jij je altijd al afgevraagd wat ervoor nodig is om uit een gevangenis te ontsnappen? Ga mee naar Prison Escape en stel je skills op de proef.

“Prison Escape is een Real Life Game boordevol experience-elementen waarin we je het gevoel geven dat je een echte gevangene bent. We hebben de leegstaande Kruisberg gevangenis omgetoverd tot een werkende gevangenis waarin bewakers en camera’s je vanuit alle hoeken in de gaten houden. Zodra je deze harde wereld betreedt laat je jouw vertrouwde leventje achter en verander je in niets dan een nummer. Het is aan jou om weg te komen, maar vergis je niet! De muren zijn torenhoog, de bewakers hebben ogen in de rug en zelfs je medegevangenen zijn niet te vertrouwen.”

Prison Escape is de Escape Room 2.0 ervaring waarbij je drie uur lang in een echte gevangenis wordt opgesloten en moet proberen te ontsnappen. Deze ervaring is inclusief acteurs, een prison overall en je allerbeste mugshot.

Na afloop is er een mogelijkheid om tijdens een gezamenlijk etentje na te praten over ons ontsnappingsavontuur. Hierbij heeft elke deelnemer een individueel verhaal te vertellen.

Wanneer: 17 Juni 2023 14:30 – 17:30 Let op, je moet al iets eerder op de locatie zijn.

Waar: De Kruisberg Gevangenis Doetinchem

Kosten deelname: Je kunt je drie uur laten opsluiten voor €91.

Tickets kun je zelf kopen via https://prisonescape.nl/doetinchem/en/tickets-2

Maximaal aantaal deelnemers: Zo lang er tickets beschikbaar zijn. Partners welkom.

Heb je nog vragen of wil je liever dat wij de ticketaankoop voor je regelen, schroom dan niet om contact op te nemen met amra.sacic@teamrockstars.nl

Chaptermeeting Q1 Den Haag ’23

LOCATIE UPDATE: De Waag, Leiden

Lieve, lieve mede-Hagenezen,

Het is tijd voor de allereerste chaptermeeting van 2023 met chapter Den Haag! Dat betekent nieuwe Rockstars, nieuwe chapterleads en een nieuwe locatie! We kunnen niet wachten om al jullie lieve gezichtjes weer te zien en te horen hoe jullie dit nieuwe jaar rockend zijn begonnen!

Deze keer gaan wij op dinsdag 7 maart naar De Waag in Leiden! Daar gaan we genieten van een heerlijk drankarrangement en een tweegangenmenu. Je bent welkom om binnen te lopen vanaf 17.00u. We gaan om 17.30u van start met de meeting.

Zoals altijd verwachten we dat iedereen aanwezig is op de chapter meeting. Het is niet mogelijk online aan te haken. Als je er echt niet bij kan zijn, bespreek dit dan met de talent manager. Hou Teams en TeamUp IT in de gaten voor mogelijke updates.

Parkeeropties (zie ook bijgevoegde afbeelding):

 • Hoogvliet Centrum
  €2,40 per uur, max dag €16,-
  7 minuten lopen
  WebsiteGoogle Maps

 • Parkeergarage Lammermarkt
  €3,40 per uur, max dag €21,-
  8 minuten lopen
  WebsiteGoogle Maps

 • Parkeergarage Garenmarkt
  €3,40 per uur, max dag €21,-
  8 minuten lopen
  WebsiteGoogle Maps

Tot dan stelletje mooie mensen bij elkaar!

The West Borrel

Brewdog

Hiii lieve kijkbuiskinderen,

Het is weer zo ver, de borrel is terug. Omdat we nog altijd “kinship” voelen tussen chapters Rotterdam ’19 en Den Haag ’22, borrelen we gewoon samen als één wild Westen! Nu met een leuke twist, de ene keer dichter bij Rotterdam, de andere keer dichter bij Den Haag. De ene maand op vrijdag, en de andere maand weer op donderdag.

Nu is het de beurt weer aan Rotterdam. Dus sluit gezellig donderdag 2 februari aan bij de borrel op locatie: Brewdog, Rotterdam.

Inloop start vanaf 17:00u, en we gaan door tot zo lang het nog gezellig is!

Kan je er niet bij zijn? Treur dan niet, want dit is een maandelijks terugkerend fenomeen. Mocht je er dit keer bij zijn dan kan je genieten van 1 drankje op de zaak. Heb je daar niet genoeg aan dan kan je natuurlijk je prachtige salaris en/of bonus gebruiken voor meer drankjes en hapjes.

Zoals altijd: Aanhaken = meemaken!!

Friday is when the Magic happens

Of het nu in een ver ver verleden was tijdens de pauze op de middelbare school, of afgelopen vrijdag in je favoriete gamestore; veel van ons hebben zich ooit wel eens aan Magic the Gathering gewaagd. Voor wie het spel nog niet kent; Magic the Gathering is een kaartspel waarbij je het opneemt tegen één of meerdere tegenspelers. Het doel is om door krachtige (en vooruit, ook minder krachtige ;)) kaarten te spelen, je tegenspeler uit te schakelen en daarmee eeuwige roem (en de daar bij horende bragging rights) te claimen. Los van het spelelement staat een ‘avondje Magic’ ook garant voor een hele hoop gezelligheid!

Op vrijdag 24 Februari a.s. organiseert chapter Tilburg ’19 een ‘avondje Magic’ (Waarbij overigens ook andere chapters van harte welkom zijn!). Nog nooit Magic gespeeld? Geen probleem! Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een introductie met speluitleg en begeleiding om je op gang te helpen!* Voor meer gevorderde spelers wordt een boosterdraft georganiseerd (Let op: met een prijzenpot ;)). Het avondje Magic vindt plaats bij 4 your games in Dordrecht.

Wanneer
vrijdag 24 februari om 19:00

Waar
4 Your games Dordrecht
Voorstraat 410,
3311 CX Dordrecht

Pro tip: Parkeer je auto gratis (1e 24 uur) op parkeerterrein Weeskinderendijk. Iets dichterbij kan ook (spuihaven) maar dat is wel betaald

Kosten deelname
Boosterdraft: €16,50 incl. 1 consumptie
Introductiespel: €12,00 incl. 1 consumptie*

Er wordt geen alcohol geschonken

* Het aantal plekken voor speluitleg en begeleiding is beperkt. Wil je speluitleg? Laat het even weten via willem.deklerk@teamrockstars.nl dan zorgen wij dat er een plek voor je wordt gereserveerd!

 

Mountainbiken @Chapter Rotterdam

Zondag 4 december om 12.00 uur
Startpunt: Café De Roestelberg, Roestelbergseweg 2, 5171 RL in Kaatsheuvel

De route is ongeveer 25km lang. In overleg uit te breiden met een extra stuk, waardoor hij ongeveer 40km lang wordt.

Officieel is er voor deze route een vignet nodig. Deze is voor € 15,- aan te schaffen en geldt dan voor 2023.

https://www.natuurmonumenten.nl/mtb/vignet

Neem voldoende water en eten mee voor onderweg en je pinpas voor een kouwe gele klets op het terras achteraf!

Vergeet je mountainbike niet!