Boulderen bij Beest Boulders!

Be the star on the rocks! Maak je klaar voor een spannende avond boulderen in Rotterdam! We gaan op woensdag 27 september naar Beest Boulders Rotterdam voor een leuke teambuilding ervaring.

Boulderen is een geweldige manier om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Of je nu een ervaren klimmer bent of een beginner, er is voor iedereen wel een uitdaging te vinden.

Beest Boulders Rotterdam is een van de beste bouldergelegenheden in Rotterdam en biedt verschillende routes die geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus. Ze hebben ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen en een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam!

Schoenen en eventueel andere materialen zijn te huren bij de hal zelf. Kosten bedragen €17,50 voor entree (€12,50, als je al een pas bezit) en €4.50 voor klimschoenen. Na het aanmelden geven de instructeurs een korte oriëntatie en veiligheidsinstructies, zodat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd voelt voordat we de wanden beklimmen. Na onze klimsessie hebben we tijd om te ontspannen, kletsen en samen te genieten van een drankje.

Meld je aan en maak je klaar om je innerlijke rockstar los te laten! Dit belooft een fantastisch event te worden dat je niet wilt missen!

Programma
19.00 – 19.30 Inloop/Aanmelden
19.30 – 19.45 Introductie
19.45 – 20.45 Boulderen
20.45 – 21.30 Borrel

image

Adres
Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

Credits, meer info, vragen: Patrick Sonneveld is je man!

Chapter Den-Haag X WipeOut!

Hallo lieve chapterleden,

Op 14 oktober gaan het gebeuren. We gaan met z’n allen lachen, gieren, brullen & misschien een klein beetje huilen bij de enige echte WipeOut baan in Nederland!

Overzicht van het avontuur
10:00 uur Aanmelden en instructie Wipe Out
10:30 uur Aanvang Wipeout parcours RED (piek)
12:30 uur Afsluiting en omkleden/opfrissen
13:00 uur Lunch
14:00 uur Einde

De course die we gaan doen is course Red. Course Red bestaat uit onderdelen op het land én in het water. Je wordt voorzien van een helm en bodyprotector, zorg zelf voor zwemkleding en een handdoek. Doorsta uitdagende obstacles zoals de Slinger Sweeper, Dizzy Dummy en Hoop Run en laat zien dat geen uitdaging je te groot is. Ieder team krijgt persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde Wipeout-instructeur, zodat alles in goede banen wordt geleid.

We kunnen jullie natuurlijk niet zonder een volle buik naar huis laten gaan. Naderhand is er een uitgebreide lunchbuffet zodat jij klaar bent voor de rest van de dag. Verse harde en zachte broodjes, divers beleg van kroketjes tot gerookte zalm maar ook hummus en advocado, yoghurtjes en vers fruit: er is veel keuze en genoeg voor iedereen. Koffie/thee, water, melk en een sapje zijn ook inclusief.

Wij hebben er erg veel zin in en hopelijk jullie ook! We zien jullie de 14e!

@Work Day Chapters Den-Haag & Rotterdam (@The Social Hub Delft)

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op woensdag 20 september bundelen Chapter Den-Haag & Rotterdam de krachten om een gezellige samenwerkdag te organiseren in het mooie Delft! Deze editie zal namelijk plaatsvinden bij The Social Hub in Delft (Van Leeuwenhoekpark 1, 2611 DW Delft). Hier kun je lekker werken, onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Leuk voor de oud Chapter West leden om elkaar weer eens te zien & om natuurlijk weer wat nieuwe gezichten te leren kennen! Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

Er is de mogelijkheid een extra monitor te huren op locatie, deze voorraad is echter niet eindeloos én hier zijn extra kosten (op eigen rekening) aan verbonden. Mocht je die dag gebruik willen van een extra monitor neem dan even contact op met Yannick van ‘t Hullenaar. Verder zijn er ook wat belhokjes en genoeg rustige hoekjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– The Social Hub in Delft bevindt zich op bijna letterlijk voor het station van Delft, met het OV komen is dan ook het handigst.
– Mocht je toch met de auto komen is de Phoenixgarage de goedkoopste optie (https://parkerendelft.com/parkeren/phoenixgarage/). Vanaf daar is het ongeveer 5 tot 8 minuutjes lopen naar the Social Hub.

Voor meer informatie check: https://www.thesocialhub.co/delft/co-working-space/.

We zien jullie graag de 20e bij The Social Hub in Delft!

Voetbal klassieker – West vs North

zaalvoetbal

Beste sportieve Rockstars!

Daar is hij dan eindelijk . De wedstrijd tussen Chapter ‘West’ en Chapter ‘North’.

Graag nodig ik jullie uit voor een voetbal toernooitje. Donderdag 21 september gaan we van 19.00 tot 21.00 lekker hard knallen. We verzamelen rond 18:45 om dan vervolgens het veld op te gaan. Iedereen is welkom! Ongeacht fysieke toestand/conditie, leeftijd of voetbalervaring. Twijfel dus niet om je in te schrijven. We hebben minstens 2 teams nodig, want spelen zonder tegenstander blijkt toch wat saai. Dus meld je aan! 🤘

Val je niet binnen deze chapters, maar zijn er wel een hoop voetbal fans in jouw chapter? Twijfel dan niet om even contact op te nemen. Wie weet kunnen we een Battle of the Chapters regelen.

Friday is when the Magic happens

Of het nu in een ver ver verleden was tijdens de pauze op de middelbare school, of afgelopen vrijdag in je favoriete gamestore; veel van ons hebben zich ooit wel eens aan Magic the Gathering gewaagd. Voor wie het spel nog niet kent; Magic the Gathering is een kaartspel waarbij je het opneemt tegen één of meerdere tegenspelers. Het doel is om door krachtige (en vooruit, ook minder krachtige ;)) kaarten te spelen, je tegenspeler uit te schakelen en daarmee eeuwige roem (en de daar bij horende bragging rights) te claimen. Los van het spelelement staat een ‘avondje Magic’ ook garant voor een hele hoop gezelligheid!

Op vrijdag 29 september a.s. organiseert chapter Tilburg ’19 een ‘avondje Magic’ (Waarbij overigens ook +1’s en andere chapters van harte welkom zijn!). Nog nooit Magic gespeeld? Geen probleem! Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een introductie met speluitleg en begeleiding om je op gang te helpen!* Voor meer gevorderde spelers wordt een boosterdraft georganiseerd (Let op: met een prijzenpot ;)). Het avondje Magic vindt plaats bij 4 your games in Dordrecht.

Wanneer
vrijdag 29 september om 19:00

Waar
4 Your games Dordrecht
Voorstraat 410,
3311 CX Dordrecht

Pro tip: Parkeer je auto gratis (1e 24 uur) op parkeerterrein Weeskinderendijk. Iets dichterbij kan ook (spuihaven) maar dat is wel betaald  (vast avond tarief van een paar euro)

No car, no problem; ook met de trein is de locatie goed te bereiken!

Kosten deelname
Boosterdraft: €16,50 incl. 1 consumptie
Introductiespel: €12,00 incl. 1 consumptie*

Er wordt geen alcohol geschonken

* Het aantal plekken voor speluitleg en begeleiding is beperkt. Wil je speluitleg? Laat het even weten via willem.deklerk@teamrockstars.nl dan zorgen wij dat er een plek voor je wordt gereserveerd!

 

Board Game Weekend Getaway

Krijg je niet genoeg van boardgames? Hebben je vrienden nooit tijd en komen je nieuwe aankopen veel te weinig op tafel?

Dit is je kans om het hele weekend te vullen met boardgames. Eindelijk die onbespeelde dozen uit de shrink halen, heel veel nieuwe regels leren en je collega’s inmaken.

Voor mijn Limburgse bordspelvereniging organiseer ik jaarlijks een aantal bordspel weekenden. Het leek me leuk om dit ook voor de bordspel fanaten binnen Rockstars te doen, nu in Nederland.

Hoe werkt het?  12 Jan 2024 – 15 Jan 2024 in Nader te bepalen, NL.

We huren een grote accommodatie en spelen van vrijdagmiddag tot maandagochtend een heleboel spellen. Iedereen zorgt zelf voor eten en drinken en uiteraard de spellen niet vergeten. Sluit je liever later aan of wil je eerder weg? Allemaal geen probleem. Heb je een partner die ook gek is op boardgames, kom lekker samen. Doordat we met een grote groep zijn is er altijd wel iemand die bij een spel aan wilt haken.

De kosten voor het weekend zijn €150,- p.p.

Het minimale aantal deelnemers is 16 en het maximale 24. Als we minder dan 16 aanmeldingen hebben gaat het helaas niet door.

Overzicht accommodatie boardgame weekend (de optie op deze is verlopen).

Zodra we 16 aanmeldingen hebben zal ik op zoek gaan naar een geschikte accommodatie en deze met jullie delen. Je kunt dan altijd nog beslissen of je wel of niet mee wilt.

Nadat we de accommodatie geboekt hebben zal er meteen betaald moeten worden. Let op, de accommodaties brengen annuleringskosten in rekening, het is na betaling dus niet mogelijk om geld terug te geven.

Mocht je nog vragen hebben kun je contact met mij opnemen.

P.S. Weet jij welk spel te zien is op de PDF? Laat het in de comments weten.

Motortour Utrecht

Bordspellenavond Rotterdam/Den Haag

Kaartleggende, 6-oog-gooiende, tactisch (en minder tactisch) uitmuntende bordspelliefhebbers opgelet!

We hebben na een lange tijd weer een datum voor de populaire bordspellenavond. Geniet ongeacht je skill-level samen met je collega’s op 9 augustus een avond lang van de meest gezellige en uitdagende bordspellen.

Heb je een leuk bordspel wat je graag wilt spelen met collega’s? Neem deze dan vooral mee!

Informatie over de locatie

We hebben een zaal gehuurd in de Alexanderkerk in Rotterdam. Voor avondeten willen we traditie getrouw pizza gaan bestellen. We komen hiervoor nog bij je in de lucht. Drinken kan gehaald worden bij de bar in de kerk.

Het is gratis parkeren op en rondom het terrein van de locatie en ongeveer 10 minuten lopen vanaf station oosterflank (15 minuten vanaf station Alexander).

Bootcamp

Beste Rockstars! 🤘

Tijd om je conditie op de proef stellen door lekker bezig te zijn in een sportparkje met high intensity (🏋️) oefeningen tussendoor. De oefeningen zullen aan jouw niveau aangepast worden dus gegarandeerd een leuke training!!

Of je nu aan het trainen bent voor de Strong Viking event of gewoon een sportief avondje kan gebruiken, meld je aan! 💪

Na afloop kun je genieten van een welverdiend biertje, shake of watertje!

Padel @ Padelclub Feijenoord

Na de successen van de vorige keren padellen in Delft, gaan we deze keer in Rotterdam een balletje slaan bij PadelClub Feijenoord 

Er is geen ervaring voor nodig en de techniek maak je jezelf redelijk snel eigen. Uiteraard geldt: “easy to learn but difficult to master”. Mocht je nog nooit padel gespeeld hebben is het goed om even dit filmpje te bekijken.  

Iedereen, uit alle windhoeken, chapters en tribes is welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.  

 

Wanneer?

Woensdag 28 juni om 19:45 verzamelen bij PadelClub Feijenoord in Rotterdam zodat we om 20.00 kunnen beginnen.  Er is genoeg parkeerplek voor de deur. Mocht je met het OV komen; het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Rotterdam Zuid.

 

Wat kost dat?

Het padellen is op eigen kosten. De huur voor een baan voor 4 personen kost 45 voor 90 minuten. Mocht je een racket willen huren dat kost dit 3,50.

 

Wat wordt er van mij verwacht?

Zoals al eerder genoemd kun je rackets ter plaatse huren. Mocht je een eigen racket hebben, neem die dan vooral mee. Uiteraard dien je ook sportkleding mee te nemen. Qua schoenen maakt het niet zoveel uit, gewoon gymschoenen, tennisschoenen of hardloopschoenen zijn prima. Het is handig dat je je sportkleding van te voren al aantrekt, want er zijn (nog) geen kleedkamers aanwezig bij PadelClub Rotterdam. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij dan vooral een berichtje op Teams of op WhatsApp.