Motortour

motor

Phantasialand!

Vanuit chapter Utrecht is het initiatief ontstaan om een dagje naar Phantasialand te gaan, alleen willen we dit breder trekken dan alleen ons chapter. Dit willen we doen op een doordeweekse dag vanwege de drukte in het park.

Uiteraard gaan we zoveel mogelijk carpoolen, want dat is super gezellig én beter voor het milieu.

De kosten:
Bestel je ticket 3 maanden van te voren –> €29,- per ticket
Bestel je ticket 2 maanden van te voren –> €36,- per ticket
Bestel je ticket 1 maand van te voren –> €41,- per ticket
Bestel je ticket in de laatste weken –> €57,- per ticket

Bestellen kan via https://shop.phantasialand.de/nl/producten/themapark-tickets

Wij hebben er zin in!

Prison Escape Utrecht!

Wie gaat met ons mee? De bekende Prison Escape heeft tegenwoordig óók een locatie in Utrecht!

Over de beleving
De officiële Prison Escape Shows zijn drie uur durende belevingen waarin jij de hoofdrol speelt. 25 acteurs zullen voor je klaar staan om dit helemaal tot leven te laten komen. Het is een totaalervaring zoals je die nog nooit hebt beleefd.

Prison Escape Utrecht speelt zich af in het Pieter Baan Centrum en dit iconische gebouw heeft zoveel geschiedenis wat legio inspiratie heeft opgeleverd voor de levensechte personages en spannende verhaallijnen die je gaat tegenkomen.

Dit event is op eigen kosten (€79,99 + €0,99 servicekosten). LET OP ALS JE JE TICKET GAAT BESTELLEN: We doen het tijdslot van 19:00-22:00.
Iedereen die mee wil is welkom. Wees wel op tijd met het bestellen van je ticket, want ze zijn ruim van te voren uitverkocht!

Wij hebben er zin in!

Come Together & Work – Den-Haag ’22 (@HQ Rotterdam)

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op dinsdag 30 April organiseert Chapter Den-Haag weer een gezellige samenwerkdag. Deze is speciaal, want dit is de eerste editie in ons nieuwe pand in Rotterdam! Na de jarenlange wens voor een nieuw pand mag je deze samenwerkdag dus eigenlijk ook echt niét overslaan!  Hier kun je lekker werken & weer bijpraten met je collega’s onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

We hebben in de Calendar tool al 15 werkplekken voor jullie gereserveerd – dit kan worden uitgebreid naar 20 bij veel animo. Je hoeft hier dus zelf niet nog een plekje voor te reserveren via de calendar tool, dat hebben wij al voor je geregeld.

Voor degene voor wie het de eerste keer is: we zitten op verdieping numero 7 :).

Praktische info:
– HQ Rotterdam bevindt zich in het Groothandelsgebouw tegenover het Centraal Station in Rotterdam.
– 30 seconden loopafstand van Rotterdam CS.
– Zie hier: https://rockstarsbv-my.sharepoint.com/personal/a_sahli_teamrockstars_nl/Documents/Chatbestanden%20van%20Microsoft%20Teams/Parkeerbeleid%20Rotterdam%20(2).pdf het parkeerbeleid in Rotterdam & dus alle info als je met de auto komt (maar de trein is groener én makkelijker).

We zien jullie graag de 30e op HQ Rotterdam!

De Rotterdamse Speurtocht!

Rotterdam

Stap in de wereld van Rotje Knor en ontdek alle verborgen schatten die deze betoverende stad te bieden heeft!  

We hebben een Rotterdamse speurtocht voor jullie klaarstaan om de stad op een geheel nieuwe manier te verkennen. Voor elk uitgevoerde opdracht verdient jouw team punten.

Om je avonturen vast te leggen en je prestaties te bewijzen, dien je de foto’s te delen in onze groepsapp, waar onze juryleden vol spanning wachten! 📸 

Aan het einde van de dag kunnen we genieten van een diner en de winnaar bekend maken, welke het recht heeft op die felbegeerde prijs! 🌟 

Dus, zijn jullie klaar om de stad te veroveren, plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren? 🎈 Laten we samen op pad gaan en Rotje Knor op zijn grondvesten doen schudden!  

Programma
14:30 Inloop (verzamelen op kantoor Rotterdam)
15:00 Start speurtocht
18:00 Gezamenlijk diner & prijsuitreiking

Meld je snel aan!

Chapter Den-Haag ’22 Cooks!

Dit is natuurlijk het event van H1 waar je bij wilt zijn! Op 11 april trekken we allemaal een schort aan en gaan we lekker kokkerellen. Naast het koken hebben we daarna natuurlijk ook ruim de tijd om het gekookte lekker op te eten. We doen dit bij kookstudio ‘t Kookhuys, gelegen aan de Boomsluiterkade 376 in Den Haag. Je bent hier vanaf 17:30 welkom 😊.

Heb je jezelf hier nog niet voor inschreven? Doe dit dan nog snel voor 4 april via: https://www.teamupit.nl/event/chapter-den-haag-22-cooks/

Team Rockstars goes Dune2

29 februari is Dune 2 gereleased, hier moeten we uiteraard als Team Rockstars bij zijn!

Donderdag 28 maart gaan we met z’n allen naar Kinepolis in Den Bosch.

Om 18 uur gaan we pizza’s eten op het hoofdkantoor en om 19 uur lopen we richting Kinepolis in Den Bosch. De film begint om 20 uur.

De kosten van zowel de pizza’s alsook de bioscoopfilm zijn voor rekening van Team Rockstars. Dit is namelijk een film die je gezien moet hebben!

Come together & work – Chapter Den-Haag (@Nomadz)

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op woensdag 20 maart organiseert Chapter Den-Haag weer een gezellige samenwerkdag bij Nomadz in Den-Haag!  Hier kun je lekker werken & weer bijpraten met je collega’s onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

De @Work Day is inclusief koffie, thee, limonade, printen, wifi, skyline view en de gezelligheid van samen werken. Er is de mogelijkheid een extra monitor te lenen op locatie, deze voorraad is echter niet eindeloos. Verder zijn er ook wat belhokjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– Nomadz bevindt zich in Bink 36 in Den Haag (Binckhorstlaan 36, C3-48, 2516 BE Den Haag)
– 15 minuten loopafstand van Den haag CS en HS. De tram zit op 5 min. lopen en met een paar minuten rijden zit je op de snelweg.
– Parkeren is de eerste twee uur gratis en daarna normaliter 4 euro per uur. Maar we hebben uitrijkaarten kunnen regelen van 12 euro voor een hele dag en 4 euro voor 5 uren. Deze kosten zijn helaas wel voor eigen rekening.

We zien jullie graag de 20e bij Nomadz!

Social Ride Team Rockstars IT

Beste wielertoeristen, knechten, klimgeiten en sprintkanonnen,

Het moment waar jullie op hebben zitten wachten is daar: de Team Rockstars “social ride” is in de maak! De uitgelegen kans om die afgetrainde kuiten en gesoigneerde outfits te laten zien en tegelijkertijd je (wieler)collega’s beter te leren kennen!

Wie, wat, waar? Zaterdag 6 april om half 10 ‘s ochtends verzamelen we bij de Proloog in Amerongen! Hier kun je je omkleden, waarna we beginnen met koffie & gebak. Om 10 uur stappen we de fiets op en zullen we een prachtige rit door de omgeving maken.

Insteek is dat iedereen aan de tocht deel kan nemen, wat betekent dat we een route van ongeveer 80km uitzetten, gemiddelde snelheid rond de 28 km/h aanhouden en samen uit, samen thuis zijn. Benieuwd naar de route? Deze vind je hier. Zet ‘m vooraf in je Garmin/ Wahoo voor het gemak!

Halverwege de route zullen we een lunchpauze bij Moeke in Rhenen houden, deze is op eigen kosten.

Ben je hier nou graag bij? Meld je dan aan via deze pagina! +1’s zijn welkom.

Vragen? Vragen! 🚴

 

Pokertoernooi

Lieve (bluf)pokeraars,

We houden binnenkort een pokertoernooi op kantoor in Amsterdam! 

Je hoeft geen pro te zijn, we spelen voor de lol met pokerchips en niet om geld. Wel is er iets leuks voor de winnaar en de runner-up. We spelen Texas Holdem no limit. Kijk dit filmpje voor een introductie in poker:  https://www.youtube.com/watch?v=pSRGErzzIo4
We printen ook wat papiertjes met de rangorde van handen om tijdens het spelen op te spieken.

Programma:

17:30 – Pizza eten (laat even weten als je vegan of zoiets wilt)

18:15 – Begin pokertoernooi

21:00 (uiterlijk) – Einde toernooi / prijsuitreiking

Rockstars verzorgt het eten en drinken tijdens deze avond.

Dress code: Jezelf / Je mooiste casino-outfit / Een combinatie van die twee.

Tot dan! Wij hebben er zin in!