Chaptermeeting Deventer ’22 | donderdag 17 februai 17.00 uur | Teams

Hi Chapter Deventer ’22,

Omdat we de chaptermeeting van januari hebben overgeslagen en er genoeg bij te praten is, is het hoogtijd voor de aller eerste chaptermeeting van 2022!

Een nieuw jaar en een nieuwe chapter.. even wennen maar we maken er weer iets moois van!

De eerste chaptermeeting zal online zijn en kun je dus weer lekker vanuit je luie stoel bijwonen. Zorg dat je op donderdag 17 februari om 17.00 uur klaar zit voor een uurtje info over Chapter Deventer en Team Rockstars zelf.

Meld je hier even aan dan ben je verzekerd van een teamsuitnodiging!

Tot de 17e!

Chapter Arnhem ’19 komt naar jou toe wandeling! | Doorwerth

Hi Chapter Arnhem ’19 (en RS in omgeving Doorwerth),

Wil je jouw collega’s uit de regio weer eens zien in de heerlijke buitenlucht?
Vrijdagmiddag 4 februari om 13:30 organiseren we een Chapter Arnhem ’19 wandeling in de regio Arnhem. Het is buiten zodat we het voor iedereen veilig houden in Doorwerth bij het Kasteel met als het mogelijk is een winterse versnapering. 

Zet je beeldscherm even uit en trek je wandelschoenen aan voor een frisse neus en een heerlijke zuurstof booster! 

Binnenkort volgt er ook een wandeling in de buurt van Apeldoorn en één in de buurt van Nijmegen zodat voor iedereen die wil meewandelen de reisafstand binnen de perken blijft!

You’ll never walk alone! 

#1 Chaptermeeting Arnhem ’19 | 03 februari | Teams

Hi Chapter Arnhem ’19,

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik moet nog even aan onze nieuwe chapternaam wennen. Had persoonlijk ook liever Nijmegen ’19 gezien… Maar dat terzijde.

We zitten alweer op de helft van de eerste maand van 2022 wat betekend dat het hoogtijd is voor een chaptermeeting!

De eerste chaptermeeting zal online zijn en kun je dus weer lekker vanuit je luie stoel bijwonen. Zorg dat je op donderdag 3 februari om 17.00 uur klaar zit voor een uurtje info over Chapter Arnhem en Team Rockstars zelf.

Meld je hier even aan dan ben je verzekerd van een teamsuitnodiging!

Tot de 3e!

Chapter Arnhem ’19 komt naar jou toe wandeling! | Ede

Hi Chapter Arnhem ’19

Wil je jouw collega’s uit de regio weer eens zien in de heerlijke buitenlucht? Vrijdagmiddag 21-1 om 13:30 organiseren we een Chapter Arnhem ’19 wandeling in de regio Ede. Het is buiten zodat we het voor iedereen veilig houden op de hei in Ede met als het nog mogelijk is een winterse versnapering.

Zet je beeldscherm even uit en trek je wandelschoenen aan voor een frisse neus en een heerlijke zuurstof booster!

Binnenkort volgt er ook een wandeling in de buurt van Apeldoorn en één in de buurt van Nijmegen/Arnhem zodat voor iedereen die wil meewandelen de reisafstand binnen de perken blijft! You’ll never walk alone!

Test automation 101

Heb jij je ooit afgevraagd wat de Test Automatiseerders doen en wat geautomatiseerd testen inhoudt? Kom dan naar de workshop Test Automation 101 om kennis te maken met de wereld van Test Automation! 

Heb je al ervaring met Test Automation? Dan ben je ook van harte welkom om jouw ervaringen te delen.

Tijdens deze online sessie gaan we vraagstukken met betrekking tot Test Automation op een interactieve manier behandelen. Denk maar aan bijvoorbeeld een statement als “DevOps kan niet zonder Test Automation”. Dit vraagstuk gaan we dan met zijn allen behandelen en daar kunnen verschillende ideeën en meningen naar voren komen.

Rockstars Royale – Chapter 2

Hi Rockstars Regiment, 

Na een succesvolle eerste editie van de legendary Rockstars Royale is het alweer tijd voor een tweede editie!  

Dit is je uitgelezen kans om je vergevingsgezindheid even aan de kant te schuiven en je Team Rockstars collega’s ongegeneerd uit het veld te ruimen. Graag nodigen wij jullie namelijk graag uit om op donderdag 13 januari vanaf 20:00 uur in een team van 3 (Rockstars collega’s of niet; dat maakt niet uit!) mee te spelen in een aantal private matches Call of Duty: Warzone!  

Heb je de game nog nooit gespeeld? Geen probleem! Hieronder alle info die je nodig hebt: 

  • De game is te spelen op PC, Playstation en Xbox
  • De game is free-to-play
  • Volgens de officiële website is er voor PC 175 GB vrije ruimte benodigd om de game te kunnen downloaden, maar in de praktijk zal de download voor alle platforms op ongeveer 50 GB uitkomen 

Warzone is een Battle Royale game waarbij je met je team uit een vliegtuig wordt gedropt in een map vol met wapens, geld en voertuigen die je gaan helpen om de overwinning binnen te slepen. Om de game te winnen moet je al je tegenstanders uitschakelen in een steeds kleiner wordende map en als laatste overblijven bij het Extraction Point.  

Vanaf 19:00 zal Daryl Akkerman de private match open zetten, zodat iedereen langzaam binnen kan druppelen en om stipt 20:00 uur zal de eerste private match starten. Zorg er dus voor dat je ruim voor 20:00 uur in de private lobby zit. Hoe je de private lobby kan joinen lees je hierna: 

  • Schrijf je team in op een teamnummer via volgende link, dit is ook direct het corresponderende nummer van het team die je in de private lobby dient te joinen:  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MPyXwFfajBKKEFsG6NckL5Ba1pRM8bU1NMALomCQ16Y 
  • In de game ga je naar Social > Add friends > Enter Activision Account 
  • Hier voer je “Ketelbinkie#2556095” en bevestigd deze 
  • Ga terug naar Social > Zoek in de lijst Ketelbinkie#2556095 en druk hierop à Join game 
  • Selecteer Choose your own squad, zoek hier je teamnummer op en selecteer deze 
  • Hierna kunnen al je Squad Members jou via bovenstaande stappen joinen of Ketelbinkie#2556095 joinen en corresponderend teamnummer zoeken en joinen 

Schrijf je dus snel in, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Carrr-istmas! Team Rockstars Christmas Drive-through

✨Merry Carrr-istmas! ✨

Bekijk de teaser van het event hier: https://vimeo.com/653566123/500633c0d7

Stap in de auto met collega, partner en/of kids en tune in op de Royal Carrr-istmas Station! Onderweg naar Paleis Soestdijk genieten jullie – net als vorig jaar – van de zwoele stemmen en lekkere plaatjes van Tijs Luijbregts en Sjoerd Kuijten. Maar bij luisteren blijft het gelukkig niet, want het glazen radiohuis bezoek je dit jaar per auto!

🎄Chapter plein
Nadat je je auto hebt geparkeerd loop je naar de Orangerie van het paleis. Hier vindt je het Chapter Plein: een gezellige, kerstmarkt-achtige setting waar jij en je collega’s/partner worden ontvangen. Met een glühweintje (ook- een virgin voor de bobs) proosten jullie op een prachtig jaar! Kids kunnen hier lekker razen; zij maken een rit in een échte arrenslee of springen op een koninklijk springkussen. Diëten doen we in januari pas weer, want hier snack je een versgebakken oliebolletje of Brabants worstenbroodje.

🎄Drive through
Een unieke ervaring in de voortuin van het paleis. Stap weer in de auto en kies bij de present pickup jouw Rockstar-waardige cadeau van dit jaar. Rijd langs de koek & stropie en vergeet niet je vingers af te likken! Ook rijd je voorbij Tijs & Sjoerd, die de hele dag radio maken vanuit hun glazen huis. Je sluit af bij de flitspaal: geen boete, maar wel een geprinte herinnering. Ennuh.. die kan je ook gelijk downloaden als kerstkaart! Is dat niet mooi meegenomen?!

🎄Tijdsloten
Om binnen de corona maatregelen toch nog iedereen bij elkaar te krijgen, zijn er tijdsloten per chapter ingedeeld. Het is belangrijk dat je op de aangegeven tijden het terrein betreed. Je bent minimaal een uur, niet langer dan twee uur op het terrein. Belangrijk: elke chauffeur moet zich aanmelden via het inschrijfformulier van het chapter waar hij/zij in zit. 

9.30 – 10.15 Central
Inschrijfformulier Central
10.30 – 11.15 West
Inschrijfformulier West
11.30 – 12.15 Upper South 
Inschrijfformulier Upper South
12.30 – 13.15 Lower South 
Inschrijfformulier Lower South
13.30 – 14.15 East
Inschrijfformulier East
14.30 – 15.15 North
Inschrijfformulier North

🎄COVID-maatregelen
Bij entree wordt iedere Corona Check-app gescand en wordt toegang verleend aan iedereen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of bewijs van een negatieve covid-test.

🎄Vragen
We kunnen al jullie vragen over het kerstfeest het snelst en best beantwoorden via het Events Teams Kanaal. Vergeet daarin ook niet te bekijken of jouw vraag misschien al eerder gesteld & beantwoord is.

🎄Optioneel in te vullen

🎄Na het evenement
Heb je de drive through ontdekt, je cadeau opgehaald en gekletst met je collega’s? Dan raden we je zeker aan de bosrijke omgeving om het Paleis te ontdekken! Hier zullen we in de loop van de week meer tips over sturen.

Advent of Code – Week 4

De strijd is hevig, de concurrentie moordend. Laten we op veilig terrein samenkomen om te kijken of we toch nog wat ervaringen kunnen delen. Zoals Sun Tzu al zei: “Keep your friends close; keep your enemies closer.”

In ongedwongen sfeer willen we even bijkletsen over de Adventure Of Code. Doe je nog mee? Heb je iets vets geleerd waar je trots op bent? Wees er bij en doe gezellig mee.

Join via de volgende link: Join Teams Meeting

Voor de mensen die dit niet kennen, het zijn 25 challenges verdeelt over 25 dagen met een leuk kerstverhaaltje erachter. Elke challenge bestaat uit 2 delen waarbij het eerste deel meestal redelijk simpel is en een beetje uitlegt wat de bedoeling van de challenge is.  En deel 2 is dan ‘doe het zelfde als deel 1 maar dan 93829348782383 keer’. Als je het leuk vind om jezelf uit te dagen is dit zeker een aanrader om mee te doen. Het is overigens niet erg als je een challenge niet binnen de tijd haalt. Je kan de volgende dag gewoon met de volgende challenge beginnen en eventueel later andere challenges nog afmaken.

Advent of Code – Week 3

De strijd is hevig, de concurrentie moordend. Laten we op veilig terrein samenkomen om te kijken of we toch nog wat ervaringen kunnen delen. Zoals Sun Tzu al zei: “Keep your friends close; keep your enemies closer.”

In ongedwongen sfeer willen we even bijkletsen over de Adventure Of Code. Doe je nog mee? Heb je iets vets geleerd waar je trots op bent? Wees er bij en doe gezellig mee.

Join via de volgende link: Join Teams Meeting

Voor de mensen die dit niet kennen, het zijn 25 challenges verdeelt over 25 dagen met een leuk kerstverhaaltje erachter. Elke challenge bestaat uit 2 delen waarbij het eerste deel meestal redelijk simpel is en een beetje uitlegt wat de bedoeling van de challenge is.  En deel 2 is dan ‘doe het zelfde als deel 1 maar dan 93829348782383 keer’. Als je het leuk vind om jezelf uit te dagen is dit zeker een aanrader om mee te doen. Het is overigens niet erg als je een challenge niet binnen de tijd haalt. Je kan de volgende dag gewoon met de volgende challenge beginnen en eventueel later andere challenges nog afmaken.

Advent of Code – Week 2

De strijd is hevig, de concurrentie moordend. Laten we op veilig terrein samenkomen om te kijken of we toch nog wat ervaringen kunnen delen. Zoals Sun Tzu al zei: “Keep your friends close; keep your enemies closer.”

In ongedwongen sfeer willen we even bijkletsen over de Adventure Of Code. Doe je nog mee? Heb je iets vets geleerd waar je trots op bent? Wees er bij en doe gezellig mee.

Join via de volgende link: Join Teams Meeting

Voor de mensen die dit niet kennen, het zijn 25 challenges verdeelt over 25 dagen met een leuk kerstverhaaltje erachter. Elke challenge bestaat uit 2 delen waarbij het eerste deel meestal redelijk simpel is en een beetje uitlegt wat de bedoeling van de challenge is.  En deel 2 is dan ‘doe het zelfde als deel 1 maar dan 93829348782383 keer’. Als je het leuk vind om jezelf uit te dagen is dit zeker een aanrader om mee te doen. Het is overigens niet erg als je een challenge niet binnen de tijd haalt. Je kan de volgende dag gewoon met de volgende challenge beginnen en eventueel later andere challenges nog afmaken.