SAITR: High ITea

YOU’RE INVITED.

Wij streven naar een fijne werkomgeving voor de volgende generatie waarin diverse teams, gelijke kansen en het kunnen doen wat je leuk vindt bijdraagt aan je werkgeluk. De invloed van de maatschappij, het ontbreken van rolmodellen en het behoren tot de minderheid in tech studies zorgen dat jonge meiden niet worden gestimuleerd een carrière in tech te beginnen.

Graag nodigen we jou en je dochter, nichtje, buurmeisje of kennis van 12 t/m 18 jaar uit op 1 juli 2023 om kennis te maken met IT.

Aanmelden? Doe dat hier!

 

SARA DOL – SPECIAL GUEST.

Sara Dol is bekend van de door haar gecreëerde clips op TikTok en voorganger musical.ly. Het maken van de videos lijkt op het oog ‘simpel’, maar stiekem komt er een heleboel bij kijken. Laat staan wat er op de achtergrond van apps als ‘TikTok’ aan code bestaat. Sara neemt de meiden die op onze High IT aanwezig zijn mee in de wereld van social media en deelt haar geheimen over hoe je de beste social content creëert.

Als je vragen voor Sara hebt, aarzel dan niet om ze te stellen. Ze geeft heel graag antwoord op alles wat je wilt weten. Je kunt je vragen indienen via het inschrijfformulier.

 

MAAIKE OMTA – SPECIAL GUEST.

Maaike is onze Rockstar developer on heels! Deze powervrouw geeft regelmatig talks en presentaties en weet wat hard werken in de tech wereld inhoudt. Jezelf blijven en vertrouwen hebben in je kennis en kunde zijn een must volgens Maaike om te slagen in de tech wereld.

 

Programma:
11.00 – 12.00 : Talk meiden. Werken in de IT, maatschappelijk impact en vooroordelen. Hoe kijken jonge meiden hier naar?
11.00 – 12.00 : Talk ouders. Hoe jij als ouder, oom, tante of familievriend jonge meiden kan ondersteunen in hun beroepskeuze.
12.00 – 13.00 : Workshop. Actieve workshop waarbij kennis wordt gemaakt met programmeren
13.00 – 14.00 : High Tea. Tijd om te kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers.
14.00 IT + Social Media. TikTok workshop hoe je de nieuweste features gebruikt en je bereik verhoogt.

Aanmelden? Doe dat hier!

Keti Koti x Rockstars!

🥁🥁 De allereerste van Keti Koti x Rockstars editie! 🥁🥁

Keti Koti in het Sranantongo🇸🇷, Kadena Kibrá in het Papiaments 🇨🇼, Gebroken Ketenen in het Nederlands🇳🇱.

Keti Koti is het feest waarbij we stil staan bij ons gezamenlijk slavernijverleden en de vrijheid vieren! We herdenken het verleden en kijken samen naar de toekomst, we vieren vrijheid, gelijkheid en verbondenheid.

Ook bij Rockstars willen wij stil staan en aandacht schenken aan dit onderwerp. De slavernij is een veelbesproken onderwerp binnen onze maatschappij waarbij er vaak het gevoel van taboe heerst. Samen willen we leren en kennis delen op deze vrijdag middag en zeker ook vieren. Fun fact: Dit is de eerste editie van Keti Koti bij Rockstars!

Hoe gaan we dit vieren? Naast een informatieve avond waarin we het gesprek willen openen over hoe we de taboe hierover kunnen doorbreken wordt het natuurlijk ook een avond vol met muziek en héérlijk eten en drinken, kortom gezelligheid!

Vanaf hoe laat ben je welkom? De hele dag natuurlijk om te werken op kantoor maar ‘s avonds zeker vanaf 16.30 uur. Eindtijd hebben we niet, maak het zo gezellig en laat als je wilt. Zoals ze in Suriname zeggen: van half 5 tot BAM!

Heb je allergieën of dieetwensen? Vul dan even tijdig dit form in en zo kunnen wij er rekening mee houden!

Ben je erbij?🇳🇱 / Lo bo tei? 🇨🇼 / Na yu drape? 🇸🇷

Meld je dan aan met de grote gele knop!

Strong Viking Run 2023 – Brother Edition (Warrior – 13km)

“DIT IS PUUR ADRENALINE, HIER MOET JE AAN MEE DOEN!!”- Tess Heerkens

13 kilometer + 30 obtstakels + Het ultieme uit jezelf halen = De Strong Viking Run.

Samen met jouw collega’s werk je 13 kilometer en 30 obstakels samen om de finish te behalen. Naast een goede conditie en een gezonde vechtlust is teamwork dus dé sleutel om de finish te behalen. En daarna natuurlijk met een ijskoud biertje (of cola) te proosten op het succes!

Extra challenge: In tegenstelling tot de Belastingdienst maken wij het wel iets moeilijker. De Rockstars vlag gaat natuurlijk met jullie mee het parcour op maar wie-o-wie draagt deze over de finishlijn?
Extra goodies: Bij 20 aanmeldingen gaat Team Events zorgen dat er een uniek one-of-a-kind Strong Viking x Team Rockstars sportshirt komt MET je naam er op! Deze wil je hebben, believe me!

Kosten: €64.95 p.p. (hoe meer zielen, hoe minder kosten!)
Dit is de kostprijs incl. servicekosten van de toegang tot het evenement. Indien je mee wilt doen, boekt Rockstars jouw ticket en wordt het bedrag van je salaris ingehouden in de maand oktober.

Moet ik hiervoor trainen?
Tenzij jij van nature net zo fit bent als Arnold Schwarzenegger? Je bent helemaal vrij om in je eigen gym #beastmode te gaan, maar maak ook gerust gebruik van de Rockstars faciliteiten:
– Sporten met Jur, iedere dinsdag om 17.30 aan de Handelskade 13 in Den Bosch
– Iedere laatste week van de maand een trainingsavond op een openbaar sportpark. (Deze komen los op TeamupIT zodat je je daarvoor kan inschijven.)

Tips voor D-day:

  • Draag je renschoenen/trailschoenen, het liefst die oude, die achteraan in je kast liggen.
  • Niemand houdt van natte voeten, draag sokken die geen water vasthouden, bijvoorbeeld compressie- of Dri-FIT sokken.
  • Een sportshirt en korte broek is genoeg om je warm te houden tijdens de run.
  • Zorg voor voeding met genoeg magnesium de dag ervoor, tijdens de run wil je niet verkrampen.
  • Na afloop kun je ter plekke douchen (koud water). Zorg dat je een handdoek meeneemt!

Team Rockstars IT presents: Rockstars Valley!

Ja ja jaaaa! HET event van het jaar, daar waar alle chaptergrenzen verdwijnen en we onder de vlag van Team Rockstars IT allemaal samen komen…

Team Rockstars IT proudly presents: Rockstars VALLEY!!!

8, 9 & 10 September zijn de drie dagen die je als True Rockstar niet mag missen. Een weekend vol inspiratie, festival-vibes, Rockstars onder elkaar; true magic.

Schrijf je snel in, dat kan nog tot 31 mei; go go go!

Ps. Alle informatie over Rockstars Valley zullen wij heel binnenkort aan je presenteren. Houd Teams en je inbox dus in de gaten.

HQ in de lampen ’23

JETZT GEHT LOS!

Het is al eventjes geleden dat we met z’n alle op de vrijdagmiddag een dampende kroeg in gingen, bitterballetje en biertje erbij maar… daar zijn we weer! de HQ Rockstars mogen in de lampen weer in!

🪩 Waar naar tuu?
We gaan met z’n allen naar het schone Utrech’ naar ‘t cafe d’n Ouwe Dikke Dries, jullie zijn welkom vanaf 19.00. In de bar die toveren wij om tot Rockstars Bar zal onze eigen foute hitjes koning Nick White zorgen dat we met zere voetjes en schorre keeltjes naar huis gaan. Raad jij wie er buiten in dat pak staat?

🎤 Zei daar iemand Ka-ra-o-ke?
Wat is een HQ in de lampen zonder dat er iemand kei vals in de mic zingt? Weten wij ook niet maar Daphne Fok, Max v/d Hoorn en Linsey kunnen jullie je even melden, we verwachten jullie namelijk wel aan de mic! Maar je zal ‘t wel merken als de microfoon in je handen wordt geduwd 😉

📸 PAPA-PAPARAZZI
De rekken in het toilet hangen nog niet vol genoeg vinden wij dus zullen we de welbekende polaroid camera’s natuurlijk van de partij zijn!

🍕 Niet atten zonder een bodempje!
Atje voor de sfeer mag best maar niet zonder een goeie bodem. Na de Q&A van Mark op HQ zorgen wij dat er om 17.00 wat lekkers klaar ligt. Meld je wel aan via de calender om op HQ of bij B. te werken.

🚇 Reizen vanaf HQ?
BVO’tje / WVO’tje/ CVO’tje en gaan! Wij adviseren jullie het volgende:
18:18 opstappen station ‘s-Hertogenbosch
18:45 uitstappen station Utrecht Centraal.
11 minuutjes lopen naar de Waterstraat 32.
18.56 aankomst Ouwe Dikke Dries.
Totale reistijd: 0:38m

🚃 Reizen vanaf B. Amsterdam?
Ook voor jullie geldt.. BVO’tje / WVO’tje/ CVO’tje en het ook volgende advies:
18:04 Bus pakken bij Halte IBM en uitstappen bij ons Henkie Sneevlietweg!
18:09 Metro 50 Richting Gein en uitstappen bij Station Zuid
18:21 NS Intercity richting Venlo en uitstappen bij Utrecht Centraal
11 minuutjes lopen naar de Waterstraat 32.
18.59 aankomst Ouwe Dikke Dries.
Totale reistijd: 0:55m

⭐ HQ Rockstars only
Dit evenement is alleen voor HQ Rockstars. Op de event afdeling zijn we heel druk bezig met toffe en gezellige feestjes in 2023, waar HQ én IT Rockstars voor zijn uitgenodigd. Het eerst volgende event is de TYMTWD op 10 juni, meld je daar snel voor aan!

TYMTWD @ B.Amsterdam

Ja mijn kind doet iets met euhh… computers…???”

Dat scenario zal jouw moeder vast vaak hebben meegemaakt… Maar wat jij nou eigenlijk doet dat is een groot mysterie. Tóch steunt ze jou in goede en slechte tijden en is ze altijd net als wij, kei trots op jou en daarom zullen wij haar in het wel verdiende zonnetje zetten tijdens de Take Your Mother To Work Day op 10 juni aanstaande.

Omdat wij twee prachtige kantoren hebben organiseren we de dag tegelijk op twee locaties, je kan dus zelf kiezen of je naar B.Amsterdam gaat of het HQ in Den Bosch. Jullie zijn op beide locaties welkom vanaf 12.00 en de dag zal tot ongeveer 17.00 duren.

Wat gaan jullie doen?

Een dag met moeders op pad! Hoe bijzonder is dat sowieso al, want laten we eerlijk zijn… Dat gebeurt in onze drukke agenda’s soms iets te weinig😉. De belangrijkste vraag die we op de dag zelf gaan beantwoorden is natuurlijk ‘wat doet mijn kind?’. Om 12.00 willen we jullie graag verwelkomen met een heerlijk (en verdient!) glaasje bubbels om vervolgens te genieten van een verrukkelijke lunch waar zelfs onze moeder nog van achterover slaan. Ook zullen we die dag luisteren naar een talk van Rockstars Talent Manager Sjoerd Kuijten. Met genoeg food for thought op gaan we de mama’s nog even aan het denken zetten met allerlei opdrachten en challenges… Kortom, bij zijn is meemaken!

Moet ik mijn moeder aanmelden?

Nee hoor als jij je maar aanmeldt via de gele knop hierboven dan komt het helemaal in orde! Meld jij je aan vóór 5 mei en dan zal jouw lieve mama een persoonlijke uitnodiging krijgen. Kijk wel even goed waar je je aanmeldt (Amsterdam of Den Bosch) want daar word je op 10 juni ook verwacht!

TYMTWD @ HQ Den Bosch

Ja mijn kind doet iets met euhh… computers…???”

Dat scenario zal jouw moeder vast vaak hebben meegemaakt… Maar wat jij nou eigenlijk doet dat is een groot mysterie. Tóch steunt ze jou in goede en slechte tijden en is ze altijd net als wij, kei trots op jou en daarom zullen wij haar in het wel verdiende zonnetje zetten tijdens de Take Your Mother To Work Day op 10 juni aanstaande.

Omdat wij twee prachtige kantoren hebben organiseren we de dag tegelijk op twee locaties, je kan dus zelf kiezen of je naar B.Amsterdam gaat of het HQ in Den Bosch. Jullie zijn op beide locaties welkom vanaf 12.00 en de dag zal tot ongeveer 17.00 duren.

Wat gaan jullie doen?

Een dag met moeders op pad! Hoe bijzonder is dat sowieso al, want laten we eerlijk zijn… Dat gebeurt in onze drukke agenda’s soms iets te weinig😉. De belangrijkste vraag die we op de dag zelf gaan beantwoorden is natuurlijk ‘wat doet mijn kind?’. Om 12.00 willen we jullie graag verwelkomen met een heerlijk (en verdient!) glaasje bubbels om vervolgens te genieten van een verrukkelijke lunch waar zelfs onze moeder nog van achterover slaan. Ook zullen we die dag luisteren naar een talk van Rockstars Founders Laurens Simonse en Bart Nijskens. Met genoeg food for thought op gaan we de mama’s nog even aan het denken zetten met allerlei opdrachten en challenges… Kortom, bij zijn is meemaken!

Moet ik mijn moeder aanmelden?

Nee hoor als jij je maar aanmeldt via de gele knop hierboven dan komt het helemaal in orde! Meld jij je aan vóór 5 mei en dan zal jouw lieve mama een persoonlijke uitnodiging krijgen. Kijk wel even goed waar je je aanmeldt (Amsterdam of Den Bosch) want daar word je op 10 juni ook verwacht!

#SAITRS panel: WE ARE ROCKSTARS

Inspireren, van elkaar leren, ervaringen en ideëen uitwisselen, is wat centraal staat deze avond.

We gaan met elkaar open in gesprek over ongemakkelijkheden, vooroordelen en stereotypen over collega’s op de werkvloer. Dit doen we om elkaar beter te begrijpen en om zo een fijne werkplek voor mannen en vrouwen te creëren.

Hoe positief is positieve discriminatie? Welke ongemakkelijke situaties ervaren mannen en vrouwen? Hoe ben je als man een goede ‘ally’? En wat hebben we hiervoor van elkaar nodig?

Dit zijn thema’s die ieder van ons wel eens mee te maken heeft gehad op wat voor manier dan ook. Vul hier het formulier in om jouw gedachten te delen en wie weet bespreken we dit op 3 mei.

Laat je inspireren door de talk van Ramona “Kill them with kindness”, waarbij ze vertelt over haar ervaring als vrouw in een mannenwereld”. Welke uitspraken kom je zoal tegen op de werkvloer en hoe zorg je ervoor dat je echt “part of the team” wordt? Herkenbaar voor vrouwen en non-binaire en een kans voor mannen om een kijkje in hun hoofd te nemen.

Vervolgens zullen we met elkaar in gesprek gaan aan de hand van stellingen. Vind je het fijn om toe te kijken en luisteren naar de onderwerpen die op tafel komen óf pak jij een seat aan de fishbowl en deel je jouw visie, alles is mogelijk.

Je kan de fishbowl interpreteren als een talkshow setting waarbij de gasten aan de tafel rouleren, stapt er iemand van tafel, dan is er de gelegenheid uit het publiek om plaats te nemen. We creëren samen een fijne sfeer voor iedereen waar je jouw mening kan delen, respect hebt voor die van anderen en de gelegenheid te bieden elkaar beter te begrijpen.

Programma:
17.00 – 17.30 inloop
17.30 – 18.15 eten
18.15 – 19.00 talk Ramona
19.00-20.00 fishbowl
20.00-21.00 borrel

The Fasting Rockstar! Ramadan & Iftar event

The Fasting Rockstars!  

De maand Ramadan staat voor de deur, waarbij Moslims een gehele maand vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Als Team Rockstars IT staan we dichter bij deze maand dan we wellicht denken. En daarom roepen we de ‘fasting Rockstars challenge’ in het leven gebaseerd op onze kernwaarden HOERA! Tijdens het vasten staat naast bezinning en zelfreflectie namelijk ook hartelijkheid, openheid, energie, rebels (standvastigheid om de gehele dag niets te eten/drinken/van lusten te ontzien) en ambitie centraal. De ambitie om een volle maand meer focus op jezelf en je naasten te hebben door het grootste deel van de dag je te onthouden van vele afleidingen. Ook is een belangrijke ambitie van Moslims tijdens de Ramadan om een betere versie van zichzelf te worden. En dat laatste daar streven we uiteindelijk allemaal naar!  

What’s cooking? 
Niets. Tot aan zonsondergang, en daarna is het FEEST! 😉  De challenge houdt in dat je een gehele dag van zonsopgang tot zonsondergang niks eet, niks drinkt (nee, ook geen water), niet rookt en je onthoudt van lusten en verleidingen. En dan hebben we het niet over die ene reep Tony’s chocolade die in de kast ligt.  

What’s in it for you? 
Naast dat dit een hele mooie manier is om in verbinding te blijven met elkaar en solidariteit te tonen staat er een iftar gepland. De iftar is de benaming van de maaltijd die wordt genuttigd om het vasten te verbreken. Wij zorgen voor een uitgebreide en heerlijke iftar om de dag samen mee af te sluiten. En geloof ons, daar wil je bij zijn! Aan het einde van de avond geven we namelijk ook een ‘Fasting Rockstars’ pakket weg. En… de winnaar van de weetjes quiz staat een mooie verrassing te wachten! 

Programma:
Tot 19.00 heb je de mogelijkheid om lekker te ontspannen op kantoor Amsterdam. PA services, potje Mariokarten, of gewoon even chillen: het kan allemaal. Werk je vanaf een ander kantoor? Zorg dan dat je er vanaf 19.00 bent.

19.00 The Fasting Rockstar: Waarom doen we dit? 
19.30 Quiz! De zon is bíjna onder – Wat heb jij geleerd vandaag?
20.00  Pauze
Rond 20.30 is het zover: IFTAR! Eet smakelijk 😊

Rockstars go Prison Escape

Heb jij je altijd al afgevraagd wat ervoor nodig is om uit een gevangenis te ontsnappen? Ga mee naar Prison Escape en stel je skills op de proef.

“Prison Escape is een Real Life Game boordevol experience-elementen waarin we je het gevoel geven dat je een echte gevangene bent. We hebben de leegstaande Kruisberg gevangenis omgetoverd tot een werkende gevangenis waarin bewakers en camera’s je vanuit alle hoeken in de gaten houden. Zodra je deze harde wereld betreedt laat je jouw vertrouwde leventje achter en verander je in niets dan een nummer. Het is aan jou om weg te komen, maar vergis je niet! De muren zijn torenhoog, de bewakers hebben ogen in de rug en zelfs je medegevangenen zijn niet te vertrouwen.”

Prison Escape is de Escape Room 2.0 ervaring waarbij je drie uur lang in een echte gevangenis wordt opgesloten en moet proberen te ontsnappen. Deze ervaring is inclusief acteurs, een prison overall en je allerbeste mugshot.

Na afloop is er een mogelijkheid om tijdens een gezamenlijk etentje na te praten over ons ontsnappingsavontuur. Hierbij heeft elke deelnemer een individueel verhaal te vertellen.

Wanneer: 17 Juni 2023 14:30 – 17:30 Let op, je moet al iets eerder op de locatie zijn.

Waar: De Kruisberg Gevangenis Doetinchem

Kosten deelname: Je kunt je drie uur laten opsluiten voor €91.

Tickets kun je zelf kopen via https://prisonescape.nl/doetinchem/en/tickets-2

Maximaal aantaal deelnemers: Zo lang er tickets beschikbaar zijn. Partners welkom.

Heb je nog vragen of wil je liever dat wij de ticketaankoop voor je regelen, schroom dan niet om contact op te nemen met amra.sacic@teamrockstars.nl