Musée du Louvre & de Seine @ Pareis

Mona Lisa, Winged Victory van Samothrake, Venus de Milo

Ontvang de sleutels tot de stad Parijs en bepaal zelf of Mona Lisa lacht of niet. In de rij staan? Niet heel Rockstar-waardig dus omzeilen wij dit obstakel en loop je zo het Louvre in. Verken de zalen in je eigen tempo en bewonder kunstwerken vanaf de tijd van de oude Egyptenaren tot aan de renaissance. Daarna kun je een rondvaart maken. Leun 1 uur lang achterover en bekijk de stad vanuit een ander perspectief, verzorgd door Bateaux Parisiens. Geen zin om gelijk de boot op te stappen? De ticket is de gehele dag te gebruiken en evt. tot 6 maanden geldig.

Hoe kom je daar?
Duur: 18 minuten

Vanaf het hotel loop je ongeveer 6 minuten naar Metrostation Neuilly – Porte Maillot daar stap je op metro 1 richting La Défense (Grande Arche).  Rij mee tot halte Palais Royal – Musée du Louvre. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar de hoofdingang van het Louvre.

Extra informatie:

 • Tijd: 11.00, aanwezig voor 10.45
 • Prijs p.p: €46
 • Neem je mondkapje mee voor de zekerheid!

Paris by Bike Highlights @ Pareis

Een ontdekkingstocht op de fiets met een Nederlandse gids! 

Kom op plekken waar je met de bus, metro en auto niet kunt komen en wordt meegenomen door tour guide Milou door de stad.  Ken je Parijs nog niet zo goed of juist wel? Dan is deze tour voor jou, ze neemt jullie mee langs dé highlights van Parijs (Eiffel-selfie, hint hint) en na al dat fietsen, ook een korte pauze bij een tres fantastique café bij Tuileries Gardens.

Hoe kom je daar?
Duur: 32 minuten

Vanaf het hotel loop je ongeveer 8 minuten naar Metrostation Neuilly – Porte Maillot daar stap je op metro 1 richting Chateau de Vincennes.  Rij mee tot halte Chaletet. Vanaf daar is het nog 11 minuutjes lopen naar de ontmoetingsplek aan de 4 Rue du Bourg L’Abbé

Extra informatie: 

 • Tijd: 10:00 tot 13.00 
 • Prijs p.p. €35.
 • De tour is Nederlandse gesproken
 • Kosten bij het cafe zijn niet inbegrepen.

Paris by Bike Off-Road @ Pareis

Een off-road ontdekkingstocht op een vrolijke omafiets met Nederlandse gids! 

De ideale route voor avonturiers die Parijs al eerder hebben bezocht en verder willen kijken dan de toeristische trekpleisters. Je gids laten de pracht en praal van de binnenstad links liggen en gaan op ontdekking in de wijken die een heel andere kant van de stad laten zien. Exotische winkelstraten, verborgen passages, idyllische oases en gezellige, volkse multi-cultibuurtjes! Onderweg stoppen ze in hun favoriete caféetje, voor een borreltje of frisje.

Hoe kom je daar?
Duur: 32 minuten

Vanaf het hotel loop je ongeveer 8 minuten naar Metrostation Neuilly – Porte Maillot daar stap je op metro 1 richting Chateau de Vincennes.  Rij mee tot halte Chaletet. Vanaf daar is het nog 11 minuutjes lopen naar de ontmoetingsplek aan de 4 Rue du Bourg L’Abbé

Extra informatie: 

 • Tijd: 14:30 tot 17.30 
 • Prijs p.p. €35.
 • De tour is Nederlandse gesproken

Make your own Macarons! @ Pareis

Bake it till you make it!

Deze pastry werd geliefd in de 16e eeuw door Koningin Catherine de’ Medici en later herintroduceerd door patissier Pierre Herme, de Macaron! Met z’n allen kunnen jullie onder begeleiding van een ervaren pastry chef leren de perfecte macaron from scratch te maken met kleur en smaak naar keuze. Natuurlijk mag je ze meenemen naar huis om te delen… of niet! Voor deze activiteit zijn er maar 12 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Wanneer er veel enthousiasme is, boeken we een extra slot om 14.00. 

Extra informatie: 

 • Tijd: 11:00 tot 13.00 
 • Prijs p.p. €79.
 • De workshop is Engels gesproken

Hoe kom je daar?
Duur: 33 minuten

Vanaf het hotel pak je bus 43 richting Gare du Nord. Uitstappen bij halte Haussmann – Miromesnil. Bij metrostation Miromesnil pak je metro 13 naar Saint-Denis-Université, uitstappen bij halte Guy Moquet. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar het atelier aan de 175 Rue Legendre, 75017.

Vin et Fromage @ Pareis

Hoe geniet je nou het beste van een Franse wijn? En een Franse kaas?

Als je van wijn en kaas houd dan is dit de kans voor jou. Je  ontspannen lunch is een geweldige kans om te proeven van mooie Franse producten en om er meer van te leren. Je begint ‘s middags in een prachtig proeflokaal dichtbij het Louvre en probeert 5 verschillende wijnen uit 5 verschillende streken van Frankrijk. Van Champagne tot Bordeaux en Sancerre aan de Rhône, gewoon achterover leunen en genieten van deze smakelijke “Tour de France” van wijn en kaas.

 • Tijd: 12:15 tot ongeveer 13.45 
 • Prijs p.p. €79.
 • De lunch is Engels gesproken

Hoe kom je daar?
Vanaf het hotel loop je ongeveer 8 minuten naar Metrostation Neuilly – Porte Maillot daar stap je op metro 1 richting Chateau de Vincennes.  Rij mee tot halte Louvre – Rivoli. Vanaf daar is het nog 7 minuutjes lopen naar de ontmoetingsplek aan de Rue Jean-Jacques Rousseau 68, 75001, Parijs.

Dagtour Versailles @ Pareis

Waan je in de weelde bij Versailles!

 

Ontdek de weelde, de schoonheid en de geschiedenis van het paleis van Versailles tijdens een interactieve rondleiding. In de rij staan? Daar doen wij niet aan. Samen met je groep en privé gids omzeil je de rij en krijg je een privérondleiding door o.a. het hoofdpaleis en dé beroemde spiegelzaal, waarna je op eigen gelegenheid de tuin mag verkennen. Daarna gaan jullie gezamenlijk weer naar centrum Parijs. 

Hoe kom je bij de opstapplaats?
Duur: 32 minuten
Vanaf het hotel loop je ongeveer 5 minuten naar bushalte Montrosier – Parmentier daar stap je op bus 82 richting Luxembourg.  Rij mee tot halte Général Détrie. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar jullie ontmoetingsplek aan de Avenue de Suffren 62, 75015 Paris.

 • Tijd: 08.15 tot 14.00 
 • Prijs p.p. €99 incl. voorrangsticket en vervoer van/naar Versailles
 • De tour wordt gegeven in het Engels.
 • Let op! Lunch is niet exclusief maar kan gehaald worden op het terrein van Versailles. 

Disneyland Parijs @ Pareis

Bezoek de gloednieuwe Marvel Campus!

Het weekend magisch afsluiten doe je met deze activiteit. Om 8.00 vertrek je met de Rockstar busjes vanuit het hotel en sta je als eerst bij de poort van een van de parken. Om 17.30 stappen jullie de busjes weer in om zelf naar Breda International Airport te rijden. Langer genieten van het park? De Disney-groep is vrij om onderling vertrektijden te beslissen. 

Prijs p.p. 2 parken (Disneyland Park en Walt Disney Studio’s): €119 
Prijs p.p. 1 park (Disneyland Park of Walt Disney Studio’s: €94 

 • Beide parken gaan tussen 9.00 en 9.30 open 
 • Het Disneyland Park sluit om 23.00
  Walt Disney Studio’s sluit om 21.00
  De Marvel Campus sluit om 22.30 
 • Fast Passes zijn in de app te downloaden wanneer je in het park bent: 
  Premier Access Ultimate: €170 p.p. (geldt niet voor Marvel attracties) 
  Premier Access One: €7-€14 p.p., per attractie (geldt niet voor Marvel attracties) 

PAREIS

pareiss

The roadtrip of a lifetime!
Neem een deep-dive in de Team Rockstars cultuur en ga mee op de vetste trip van het jaar! In de loop van de komende weken kan je een uitgebreid programmaboekje verwachten. Maar om er nu alvast lekker in te komen kan je hieronder een outline van het programma vinden. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat we het weekend zelf ook nog een aantal toffe Rockstars verrassingen voor jullie in petto hebben ;-)  
 

Aanmelden
Ga, wil en kun je mee? SUPER VET! Je kunt tot 20 juni 2022 jezelf aanmelden. Dat is voor nu heel simpel: gewoon klikken op ‘gaan’. Vervolgens krijg jij een bevestiging via de mail die wij graag ondertekend terugzien. Deze ontvang je op je Team Rockstars-mailadres vóór 30 juni aanstaande.

De Rockstars colonne – expect the unexpected!
We blijven met beide benen op de grond, maar op vrijdag 26 augustus verzamelen we ’s ochtends op Breda International Airport, het vertrekpunt van deze legendarische trip. De Team Rockstars colonne staat daar klaar om ons geheel in stijl naar Parijs ter vervoeren.

En vanaf daar trappen we af. Geen lauw bakkie bij het tankstation, maar vette tussenstops met het hele team. En horen we daar Team Rockstars radio door de speakers?

It’s in our Rockstars DNA
Deze citytrip staat van begin tot eind in het teken van onze cultuur. Anders dan andere jaren zullen we hier dan ook veel aandacht aan besteden op verschillende momenten gedurende de trip. Onder het credo “go big or go home” zullen we jullie verrassen met bijzondere sprekers, inspirerende sessies en dat op moddervette locaties!

Dit alles om de vraag der vragen te beantwoorden: hoe behouden we de Team Rockstars DNA, onze cultuur en dat was ons zo mooi en bijzonder maakt? En hoe maken we dat toekomstbestendig? En wie kunnen daar beter op antwoorden, dan álle Rockstars die met ons mee willen gaan op dit avontuur.

Vive la France!
Is er dan nog tijd om Parijs te ontdekken? Jazeker! Team Events zorgt voor een menukaart aan toffe activiteiten waarvoor je je kunt inschrijven. Deze ontvang je binnenkort.

Op huis aan
Zondag 28 augustus verlaat jij de stad van de liefde, geïnspireerd en ondergedompeld in de Rockstars cultuur. Met een rugzak vol goede verhalen, een buik vol vin & baguettes en een paar vriendschappen rijker ga jij op huis aan. Wanneer je gaat? Dat is aan jou. Wij zorgen in ieder geval voor een vertrektijd in de middag voor degenen die op tijd thuis willen zijn, en een later op de dag voor degenen die nog niet genoeg hebben van Parijs. Hier kun jij binnenkort je voorkeur voor uiten.

Prijs
Team Rockstars betaalt het vervoer van Breda naar Parijs en vice versa, de hotelkamers en het ontbijt. Ook de sprekers en de huur van eventlocaties worden voor je betaald. Daarnaast zorgen wij voor een goed gevuld programma waar jij je optioneel voor kunt inschrijven. Deze kosten maak je zelf en worden een maand ná de trip van jouw salaris afgehouden. Dit zijn:

 • Diner vrijdag en zaterdag. Team Events biedt een optie aan waarvan we hopen dat iedereen eraan meedoet! Het menu en de kosten worden in het programmaboekje gecommuniceerd.
 • Boekbare activiteiten, aangeboden door Team Events. Denk aan: tripje naar Disney, een tour door het Louvre, een fietstour door de stad etc. De activiteiten en de kosten worden in het programmaboekje communiceert.

Overige kosten die je zelf ter plekke bekostigd. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

 • Een souvenirtje voor je moeder
 • Een shotje met je manager
 • Een nieuwe garderobe shoppen op Les Champs-Elyseés

Als je al niet mega overtuigd was om deze trip af te vinken van je bucketlist,  dan hopen we dat bovenstaande informatie je helemaal over de streep heeft getrokken.

Au Revoir! 🎸🥐🇫🇷
Bisous, Team Events

Vragen
Alle vragen die je hebt over de citytrip kun je in het ‘Pareis’-kanaal stellen in Teams. Alleen op die manier kunnen wij tijdig iedereen te woord staan. Kijk daarnaast ook naar de vragen die al beantwoord zijn in het kanaal; misschien staat jouw vraag er al tussen.  Het kanaal vindt je onder het Team Rockstars kanaal, of  klik hier!

Sfeertje proeven?
Check hier de aftermovies van voorgaande citytrips!