Biography Of The Coach

We will rock you!

Team Up IT helpt bij het vinden van de ideale werkomgeving, daagt je uit om je doelen te realiseren en helpt in het bereiken van werkgeluk.

Door training, coaching en de gesprekken met je manager focussen wij op je talenten, ambities en doelen. Met onze ervaring, kennis en persoonlijke benadering willen wij je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen, zowel op technisch als op persoonlijk vlak.

Coaching richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het vergroot je zelfbewustzijn en zelfsturing. Jouw coach doet dit door prikkelende vragen te stellen, feedback te geven of je uit te dagen met oefeningen. Het doel van de coach is om op een professionele, leuke en stimulerende wijze een bijdrage te leveren aan jou ontwikkeling, carriere en werkgeluk.

How we coach

Jaarlijks 2 coachgesprekken* 1 coach - 3 topics

*2 gesprekken worden vanuit Team Up IT aangeboden. Meer is altijd mogelijk. Informeer bij je manager of coach naar de mogelijkheden

Stage zero

Choose your topic

 • Get in the lead
 • Create your own brand
 • Stay in balance

Stage one

Talk & move

 • Ontmoet je coach
 • Check-up
 • Goalsetting
 • Bespreek de route
 • Lock je plan met trakstar

Stage two

Reflect, talk & move

 • Terugblik
 • Doe de check
 • Bepaal je doel
 • Bespreek je route
 • Lock je plan met trakstar

Where to talk about

*Deze topics zijn bedoeld als coach-suggesties op basis van onze ervaringen met de IT Rockstars doelgroep. Ons doel is om waarde toe te voegen en persoonlijk te zijn in onze benadering dus als je andere coachwensen hebt en/of de coaches denken dat een andere benadering beter past dan wijken we hier zonder problemen vanaf.

# 1 - GET IN THE LEAD

SPEAK FOR YOURSELF

Er wordt veel van je gevraagd als IT Rockstar. Mensen doen een beroep op je grote talent, willen de hele dag van alles van je. Je agenda is maar moeilijk te plannen met alle optredens en verplichtingen. Soms lijkt het wel alsof er aan alle kanten aan je wordt getrokken. Je stelt je fans niet graag teleur. Maar je moet ook aan jezelf denken. Anders wordt je een marrionettepop en dat doet afbreuk aan je krachtige persoonlijkheid. Maar hoe manage je dat? Hoe krijg je het voor elkaar dat je goed voor jezelf opkomt maar ook oog hebt voor je fans en het management tevreden stelt. Duidelijke communicatie, weten wat je wil en wat vooral niet, prioriteiten stellen, je wensen kenbaar maken, grenzen stellen zonder je als ‘diva’ te gedragen. Het goede nieuws is dat dit te leren valt en het je meer energie en betere relaties oplevert. Triple win dus.

#ZELFVERTROUWEN
#SPEAKFORYOURSELF
#GRENZEN
#PRIORITEITENSTELLEN
#GETINTHELEAD
#TIJDVOORASSERTIVITEIT
#MEERENERGIE

# 2 - CREATE YOU OWN BRAND

THERE'S IS JUST ONE OF YOU

Als IT rockstar heb je zoveel talent in huis, dat weten wij zeker. Anders hadden was je niet een van ons. Maar hoe krijg je nou nog meer fans? Door je talenten en je persoonlijkheid het podium te geven dat ze verdienen. In marketingtaal noemen ze dat ‘het bouwen van een persoonlijk merk’. Het mooie is dat als uitgaat van wie je al bent en wat er al in je zit jouw ‘eigen merk’ volledig authentiek is. Wat kan je, wie ben je, waar sta je voor, wat is je missie, hoe draag je dat uit? Je krijgt niet alleen meer fans als op die vragen antwoord weet te geven je krijgt ook nog eens veel meer power en plezier in wat je doet! Hoe lekker is dat om vol zelfvertrouwen en uitstraling op je podium te staan!?

#ROCKTHATSTAGE
#PERSONALBRANDING
#INTHESPOTLIGHT
#KENJEKWALITEITEN
#POWER
#ONAMISSION
#ZELFVERTROUWEN
#UITSTRALING
#AUTHENTIEK
#WORDTWIEJEBENT
#OFBENWIEJEWORDT

# 3 - STAY IN BALANCE

HEALTHY BODY, HAPPY MIND

Het leven van een IT Rockstar is intensief, het is ook niet niks. Als je niet uitkijkt loop je na een tijdje op je tandvlees, maakt je vitale blos plaats voor een grauwe teint, raakt je sixpack steeds verder naar de achtergrond en zie je je energie en plezier via de artiestenuitgang vertrekken. Sommige rockstars (denk aan Herman Brood, Amy Winehouse of …) zie je afglijden in een burn-out, verslaving of depressie. Dat is wel meteen een heel heftig uiterste, maar het geeft wel aan dat balans en vitaliteit essentiele ingredienten zijn voor je geluk, gezondheid en succes. Hoe hou je het nou allemaal lekker op de rit? Hoe zorg je voor dat fitte en vitale gevoel, die lach op je gezicht en blos op je wangen? Met inzicht en goed onderhoud kom je al een heel eind. Maar je moet wel even weten waar je soms wat moet bijsleutelen. Het resultaat? Lekker in je vel en een gevoel dat je de wereld aan kunt! You rock!

#FITENVITAAL
#GELUK
#GEZONDHEID
#SUCCES
#YOUROCK
#STAYINBALANCE
#MENTAAL
#FYSIEK
#GOEDINJEVEL
#ENERGIE
#ONTOPOFTHEWORLD

ANNE

CREATIEF – FLEXIBEL – ENTHOUSIAST

Als happy thinker kijkt Anne naar waar je al (bewust of onbewust) goed in bent en biedt ze optimisme en begrip. Luisteren & lachen doet ze graag. Als jongste thuis stond ze haar mannetje en heeft ze avontuurlijke en gastvrije ‘genen’ meegekregen. Communicatie studieachtergrond en 10 jaar ervaring in Recruitment en Coaching.

#CONTACT
#FLEXIBLE
#LACHENMAG
#ONEOFTHEGUYS
#OPEN
#RODEDRAAD

ELINE

KRACHTIG – EMPATHISCH - VERTROUWD

Eline weet je te motiveren en uit te dagen zonder te duwen en doet dit door haar superpowers in te zetten; ze luistert, observeert en zegt wat ze ziet, hoort en voelt. Als benjamin in een gezin met vijf kinderen heeft ze deze skills sterk kunnen ontwikkelen. 10 jaar ervaring in Recruitment, HR, Learning & Development en Coaching.

#GEESTIG
#INHOUD
#OBSERVE
#PANDAPOWER
#RELAXT